Home | Contact | Webmail |

 

 

 

 

Over ons | Dienstverlening | Nieuws | Vacatures

 

 

 

Nieuws

 

Hier worden enkele nieuwsberichten weergegeven over project waar GID nog mee bezig is of recentelijk in betrokken was.

 

2013

Adviesverlening bij het aanstellen van een contractor voor de opbouw van een 100MW plant op zonne-energie.

 

Inkoop van laboratoriumapparatuur.

 

2012

Aanbesteding voor apparatuur voor twintig instituten in het beroepsonderwijs. Op deze instituten worden elf verschillende disciplines onderwezen variŽrend van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, chemie, enz. Na inventarisatie van de behoefte en analyse van de lesprogrammaís, wordt de noodzakelijke apparatuur gedefinieerd. Het contract omvat tevens toezicht op de levering, de installatie, inbedrijfstelling en gebruikerstraining.

 

Inkoop van onderhoudsmachines voor twee bedrijven actief in de olie- en gasindustrie.

 

Assistentie bij de aanschaf van IT hardware en software.

 

Het ORIO programma van de Nederlands overheid heeft haar uitvoerende richtlijnen gedeeltelijk gewijzigd. Van af heden mogen de lokale aanbestedingsrichtlijnen worden toegepast voor de aanschaf van goederen, werken en diensten. Ten einde de principes van het ILO en de OECD toe te passen, zijn de richtlijnen in Ghana nader bezien en zijn er enkele aanvullende paragrafen geformuleerd. Verder worden er zeven projecten begeleid tijdens het aanbestedingsproces. Deze projecten bevinden zich in de sectoren gezondheidszorg, water en wegenbouw.

 

2011

Inkoop van een tweetal kranen: 40 ton en 100 ton voor een plant van Mitsubishi.

 

In 2005 is er een fonds opgericht ter ondersteuning van de verzelfstandiging van Zuid-Soedan. Als Procurement Manager was onze heer Koenen betrokken bij het managen van een lokaal aanbestedingskantoor. Dit kantoor was verantwoordelijk voor de aanbestedingen voor alle† ministeries gefinancierd uit het fonds en uit het nationale budget.

 

2010

Voor de uitbreiding van een standaardisatie-instituut zullen er aanbestedingsdocument gemaakt gaan worden voor de werken (uitbreiding gebouw), diensten (design) en goederen (IT- en laboratoriumapparatuur). Technisch assistentie wordt verleend voor het maken van de opdrachtbeschrijvingen en specificaties.

 

GID heeft een contract toegekend gekregen om de aanbestedingscultuur te beoordelen en waarnodig aanvullende training te geven.

 

Het raamwerkcontract met het Ministerie van Buitenlandse Zaken uit 2006, is met een jaar verlengd tot september 2011.

 

Inkoop, contract management en project management van de levering van een warmtebehandeling doorloopoven voor een fabrikant van gasflessen.

 

Projectontwikkeling van een nieuwe onderwijsinstituut. Het instituut inclusief internaat, omvat diverse vakgebieden zoals biologie, scheikunde, natuurkunde, elektronica.

 

2009

Inkoopassistentie aan een aannemer die een nieuwe onderhoudswerkplaats aan het bouwen is bij een vloeibaar gasinstallatie.

 

Op verzoek van een klant, inkoop van een nieuwe IT server platform. Deze klant voorziet in centrale IT diensten aan enkele bedrijven die ruimte huren in een kantorencomplex.

 

Inkoop van een magazijn inclusief opslagrekken, een gekoelde ruimte en transportvoertuigen.

 

Uitbreiding van een werkplaats met nieuwe apparatuur. In 2001 was GID reeds betrokken bij de oprichting.

 

Audit van een aanbesteding voor stadsbussen. Besloten werd om de aanbesteding te stoppen. Vervolgens is GID verzocht nieuwe aanbestedingsdocumenten voor te bereiden.

 

2008

GID heeft een contract toegewezen gekregen voor een stadsvervoersbedrijf. Assistentie zal worden verleend op de volgende gebieden:

  • Aanbesteding van stadsbussen;
  • Aanbesteding van onderhoudsapparatuur;
  • Training van stafpersoneel op het gebied van aanbesteden en project management; en
  • Assistentie bij contract management.

Originele looptijd van het contract is 12 maanden, maar is verlengd met 6 maanden.

 

Inkoopassistentie aan een fabrikant van brandweer- en reddingsvoertuigen.

 

Het is overeengekomen met een aannemer om te assisteren bij de inkoop voor een nieuwe fabriek in Duitsland. Alle apparatuur voor de fabriek en omliggende laboratoria zullen worden ingekocht met de assistentie van een inkoper van GID. Begin 2010 moet de fabriek volledig draaien.

 

Binnen een bestaande gieterij wordt een nieuwe zandbereiding ingekocht uit naam van een aannemer.

 

2007

Een raamwerkcontract is afgesloten met een Nederlands bedrijf. Binnen het contract zullen door GID alle MRO delen gekocht gaan worden.

 

Het is overeengekomen met een aannemer om te assisteren bij de inkoop voor een nieuwe fabriek in Frankrijk. Alle apparatuur voor de fabriek en omliggende laboratoria zullen worden ingekocht met de assistentie van een inkoper van GID. Midden 2009 moet de fabriek volledig draaien.

 

2006

GID heeft een raamwerkcontract afgesloten met het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Assistentie bij onder andere de volgende aanbestedingen is gegeven:

  • Een veerboot tussen KroatiŽ en ServiŽ; en
  • Meubilair voor tien barakken in Burundi.

 

© GID International B.V. Ė Kamer van Koophandel 17131411